Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Rovenský, děkuji Vám za Váš blog. Střízlivé zhodnocení situace, tak málo vídané na tomto portále. Karma!

0 0
možnosti

Pane Rovenský, kdybyste uměl myslet jako šachista, tak takový článek nikdy nenapíšete. No nic, jen si počkejte, až proběhne pár následujících tahů.

0 0
možnosti

No vy jste tem Panikarum dal. Ted se do vas pustej.

0 0
možnosti

Hezký. To se můžeme chlácholit ze k nám nechtějí. Jenomže za nějakou dobu půjde ekonomika německa kvůli těm statisícům potřebných do kopru. A naše taky, protože vše je neskutečně provázané.

2 0
možnosti

Jen pár poznámek:

Jsme členy EU se vším všudy, nebo nejsme? Pokud jsme, tak přece musí záležet i na tom, jak vypadá třeba Německo, kam směřuje, co se tam děje. To je stejné, jako byste říkal, že obyvatele Severní Dakoty nemá vzrušovat příliv uprchlíků přes Mexiko, protože k nim na sever stejně nepřijdou.

V posledním odstavci píšete o hledání pravdy. To v jakém světě chci nebo nechci žít přeci není otázkou nějaké objektivní pravdy. Každý člověk má nějakou představu, v jakém světe chce žít. To je stejné, jako byste v případě např. těžebních limitů a případného bourání Jiřetína operoval nějakou pravdou. Rozhodnutí, zda prolomit těžební limity není otázka pravdy. Stejně tak není otázkou nějaké pravdy, zda chci či nechci žít v Evropě, kam se každý rok přistěhuje 1 mil. lidí ze středního východu a Afriky.

1 0
možnosti
Foto

Kde vidíte někoho panikařit?

Lidé prostě vyslovují své názory, a to tím důrazněji, čím více se cítí oslyšeni.

Pokud tohle politik nechápe, měl by se věnovat něčemu jinému než politice

4 0
možnosti

Rv Odpovězte si, pane autore, na základní otázku: jaká je islámská nauka, kterou se muslim řídí??! Zcela mírumilovná??! Z pohledu na západ čerpáme zkušenost a iniciují se preventivní kroky - bohužel, vláda zcela v tomto směru nekoná.

1 0
možnosti

Pokud se nám vyhýbají, tak je to také díky tomu že zde nemají příliš velkou podporu a také naštěstí příliš mnoho svých souvěrců. A také díky dobré práci PČR a zprávám o pobytech v detenčních zařízeních. mělo by to tak zůstat, nechť si hledají jiné, pro ně přívětivější země.

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 662x
Založením jsem hudebník a mám za sebou třicetiletou učitelskou praxi. Nyní jsem ředitelem základní školy a profesionálním muzikantem. Všechno, co dělám, dělám rád a naplno. Baví mě život. Nejen o tom chci teď občas psát.

Seznam rubrik