Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pane autore, vas obzor je neuveritelne omezeny. Podle vas tedy, at je klidne evropa zaislamizovana, hlavne kdyz u nas nebude oficialne ani jeden? Oni nas pak urcite nechaji na pokoji, maly ateisticky ostruvek jim vadit vubec nebude. V nejlepsim pripade bychom dopadli jako Izrael, meli bysme protiraketove destniky, vsichni ozbrojeni a pripraveni kazdy den na vypuknuti valky. Ale neni prece treba panikarit, vzdyt k nam uprchlici zatim nechteji....

6 0
možnosti
MB

Poznámka k nejbližším volbám: Pan autor je středočeský předseda TOP09.

7 0
možnosti
MO

TOPka má ve svém středu lidi co podporují multikulti a také lidi co v tomto mluví rozumně - nejsou vyhranění. Je to asi stejné jako u socanů. Já nebudu volit ani jednu z těchto stran. 

Nejjednoznačnější jsou v tomto Zelení - volit Zelené znamená podporovat islamizaci Evropy.

1 0
možnosti
Foto

Už delší dobu se říká, že teroristické buňky u nás nezaútočí, protože jejich analytici zjistili, že kdyby u nás zaútočili na vládu, parlament a senát, tak by se u nás ztrojnásobila životní úroveň, což je v rozporu s jejich bojovým cílem.

Nicméně tady nechceme ani jednoho, ty naše politický šmejdy si vyházíme z oken sami, už to tady máme v tradicích (jen by chtělo to zvopáknout častějc...)

5 0
možnosti
BP

To je typicky demagogická manipulace.Lidi se především obávají toho,jak se ti imigranti chovají - protože o uprchlíky z míst válečného konfliktu většinou nejde - ti by zůstali v první zemi,kde si zachrání život.Tihle jdou ovšem za penězi.Chovají se arogantně ve stylu " My chceme,my máme nárok,my odmítáme ..."

A že u nás zůstávat nechtějí ?To je jak se smečkou vlků - nejdřív se vrhnou na šťavnaté,tlusté tele a když ho sežerou,tak jdou i po staré,vyzáblé krávě ...

Uklidňovat veřejnost směšným tvrzením,že u nás zůstat nechtějí,je jako si nechat napustit ve své kajutě  teplou vodu do vany a zcela ignorovat,že na mé lodi Titanic se mě vůbec netýká,že před pár minutami došlo ke srážce s ledovcem ...

11 0
možnosti
MN

..ještě dodatek: "Výrazným textem pro zamyšlení byla například i sobotní (3.10. 2015) esej Tomáše Halíka v Lidových novinách – příloha Orientace - s názvem „Desatero ke strachu z Islámu“. Když budete mít chvíli, mrkněte na ni." // Vážený pane, tohohle "člověka" (a tím urážím nejprimitivnější homo sapiens, tedy i Vás, že ho tímhle slovem nazývám) a jeho články může dát za vzor jen nebezpečený utečenec a chovanec detenčního ústavu největšího kalibru!  Opravdu by Vás měli izolovat od společnosti (stejně jako Halíka), zlomit všechny tužky a vytrhnout kabely k přístupu na internet.....

9 0
možnosti
AS

A71d58a70m 24S86t26a26v64a

5. 10. 2015 13:45

Neblbněte! Dyť nikdo nepanikaří. Každý jen říká, píše  svoje názory!

7 0
možnosti
DP

D10a27d30a59k 22P44e91t30r

5. 10. 2015 12:57

Nepanikaříme z neznalosti. Ale z jasné věci, čím hůře Německu, tím hůře v Česku. K nepochopení?

10 0
možnosti

Proboha, tady vůbec nejde o to, kolik je jich u nás! Opravdu někdo může mít tak jednoduché myšlení, nebo jste součástí sluníčkářské propagandy? 8-o Jde o to, že jsme součástí schengenského prostoru s volným pohybem osob a jakmile se dostanou do něj, je to jako kdyby byli u nás!

19 0
možnosti
SB

Až tady bude těch uprchlíků mnohem více, z nouze se uchýlí i k nám.

Příměr: Ono též je výhodnější provozovat zemědělství v Polabí než na Vysočině, ale už několik stovek let je obdělávána i ta Vysočina, protože když lidí přibylo, z nouze vzali zavděk i tou Vysočinou.

11 0
možnosti