Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že by další mdrlant, který před problémem s imigranty strká hlavu do písku a raději se nechá chlácholit tím, že "panikaříme zbytečně" - a na základě toho dělá ramena? :-)

13 0
možnosti
MN

Další sluničkářský pomatenec na obzoru, který si myslí, že si přečte nějaké jednostranně zaměřené články a rádoby odborné publikace, které jsou v dnešní době účelově sepsány tak aby vrhly na věc, která je ve společnosti vnímána krajně negativně, pozitivní světlo a myslí si, že si hned vytvořil ucelený názor a ví vše nejlíp! Vážený pane, my dobře víme, jaké to nebezpečí je a už mě začíná krkat někdo, kdo neustále mele něco o neznalosti, xenofobii a podobně! MY MOC DOBŘE VÍME PROBLEMATIKU IMIGRACE, PROBOHA!! Islám je koncentrované zlo, nabádající ve svém zvráceném učení k násilí a nenávisti a je úplně fuk jestli je to "umírněný" musulman nebo ne! I naprostý kulturní a náboženský prosťáček přece musí pochopit a vědět, že jejich kultura a náboženství je absolutně neslučitelné s tou naší a já chci, aby mé děti vyrůstali dál v klidu a v bezpečí toho, co mí předci tady vybudovali a zač padli. Lidé jako Vy vytvářejí těmahle úchlnýma názorama živnou půdu pro tohohle multikulturního parazita. Uprchlíky prostě NE a uvedu Vám jeden pádný argument, který bude mít tvrdý dopad na nás všechny: Nerozdělitelnost rodin (jistě si vygůglujete co to znamená) Tisící procentní antikarma!

19 0
možnosti
Foto

Nemáte tak úplně pravdu. Respektive máte, ale pouze v lokálním pohledu.

Jsme-li však členy EU, tak se nás potenciální zásadní problém s emigranty dotkne i když se jim k nám nechce (což ostatně asi každý ví).

9 0
možnosti
JC

Vietnamci, kteří k nám přišli po roce 1989, u nás také nechtěli zůstat. Nebyli jsme cílovou zemí jejich exodu z komunistického Vietnamu. Ale zůstali, jejich děti se naučily česky a pak už nemohli dost dobře odejít a své děti z jejich nového domova vytrhnout.

Naštěstí Vietnamci jsou pro nás přínosem.

Naproti tomu muslimové jsou pro nás nebezpečím. Extrémním nebezpečím.

10 0
možnosti
LS

Čím přesně jsou tak nebezpeční na rozdíl od jiných národů z Evropy nebo Asie? Žerou děti? Šíří nějakou nemoc, kterou k nám ještě nikdo nikdy nezavlekl? Mám za to, že všichni se jen bojí a myslí si, že ví čeho. Osobní zkušenost žádná, ale ramena dělat jim to nebrání.

2 10
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 662x
Založením jsem hudebník a mám za sebou třicetiletou učitelskou praxi. Nyní jsem ředitelem základní školy a profesionálním muzikantem. Všechno, co dělám, dělám rád a naplno. Baví mě život. Nejen o tom chci teď občas psát.

Seznam rubrik